KSW 67. Gdzie oglądać galę? Transmisja, stream online, karta walk

Materiały prasowe / KSW / Na zdjęciu: Philip De Fries
Materiały prasowe / KSW / Na zdjęciu: Philip De Fries

Gala KSW 67 odbędzie się w hali Global EXPO w Warszawie. Początek wydarzenia o godzinie 19:00 w sobotę (25 lutego). Transmisja będzie dostępna na platformie ViaPlay w ramach standardowej subskrypcji.

W tym artykule dowiesz się o:

KSW 67. Gdzie oglądać galę? Transmisja na żywo

67. gala Konfrontacji Sztuk Walki odbędzie się w sobotę (26 lutego). Kibice z Polski, Szwecji, Norwegii, Danii, Finlandii, Islandii, Estonii, Litwy i Łotwy galę KSW 67 będą mogli oglądać na platformie streamingowej Viaplay w ramach standardowej subskrypcji, której koszt wynosi 34 zł miesięcznie.

Transmisja KSW 67. Gdzie oglądać w innych krajach? KSW stream online

We wszystkich innych krajach, poza wymienionymi powyżej, transmisję z gali KSW 67 można oglądać w serwisie KSWTV.COM. Usługa będzie dostępna w systemie Pay Per View.

Karta walk KSW 67

120,2 kg/265 lb: Phil De Fries (20-6, 1NC, 4 KO, 12 Sub) vs Darko Stosić (16-4, 10 KO, 1 Sub)
77,1 kg/170 lb: Andrzej Grzebyk (18-4, 11 KO, 3 Sub) vs Adrian Bartosiński (11-0, 9 KO)
96 kg/212 lb: Ivan Erslan (11-1 1NC, 7 KO, 1 Sub) vs Caio Bitencourt (14-7, 12 KO, 2 Sub)
80 kg/176 lb: Igor Michaliszyn (8-2, 2 KO, 3 Sub) vs Idris Amiżajew (10-4, 5 KO, 3 Sub)
68,5 kg/151 lb: Filip Pejić (15-6-2, 10 KO, 3 Sub) vs Dawid Śmiełowski (8-0, 6 KO, 2 Sub)
65,8 kg/145 lb: Adam Soldajew (5-1, 3 KO, 1 Sub) vs Pascal Hintzen (7-0, 5 Sub)
61,2 kg/135 lb: Szamil Banukajew (7-1, 5 KO, 1 Sub) vs Zuriko Jojua (7-1, 1 KO, 3 Sub)
83,9 kg/185 lb: Borys Borkowski (3-1, 2 KO) vs Arkadiusz Kaszuba (3-0, 2 KO)
73 kg/161 lb: Oskar Szczepaniak (2-0) vs Yann Liasse (5-1, 1 KO, 4 Sub)

Początek gali KSW 67:
19:00. Walka wieczoru: De Fries - Stosić. Stream online: Viaplay i kswtv.com (w wybranych krajach). Transmisja TV: brak. Relacja LIVE: WP SportoweFakty.

ZOBACZ WIDEO: #dziejesiewsporcie: "Jest ogień!". Internauci oczarowani pokazem Kowalkiewicz

Źródło artykułu: