[tag=5813]
[/tag]Patryk Dudek pomógł szefowi restauracji "Piąta pora roku" w Norweskiej Dolinie przygotować wyjątkowego łososia na czarnym makaronie i krewetkami. - Ja tu zostaję! Na weekend wracam na kuchnię - śmiał się żużlowiec, który po wszystkim skosztował posiłek. Koledzy mogli tylko patrzyć z zazdrością.
Oprócz Dudka, kamery FalubazTV towarzyszyły też Damianowi Pawliczakowi podczas treningu na nartach biegowych oraz Mateuszowi Tonderowi i Norbertowi Krakowiakowi w trakcie szaleństw w Termach Cieplickich.
Zobacz także: O F16-stkach, treningowym rekordzie i soku z... gumijagód. Falubaz po czwartym dniu obozu (wideo)
Zobacz także galerię ze zgrupowania Falubazu Zielona Góra w Szklarskiej Porębie
[b]Piąty dzień obozu Falubazu Zielona Góra w kamerze FalubazTV:
[/b]
*
Patryk nie lepiej przyjechać do Gorzowa na czerstwą bułkę oraz czarną ale jakże ciepłą i orzeźwiającą colę?